[Afisz teatralny] Agnieszka Osiecka - Niech no tylko zakwitną jabłonie / Ali Bunsch ; Teatr Wybrzeże. - Bunsch, Ali (1925-1985) (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze 7.04.1967 r. Reżyseria i choreografia: Jagienka Zychówna, scenografia: Ali Bunsch, kierownictwo muzyczne i dyrygentura: Jerzy Michalak. Asystent reżysera: Bogusława Czosnowska.