[Baszta Łabędź i Wyspa Spichrzów w Gdańsku] - Zabłocka-Mohl, Maria (1907-1989). ([Gdańsk], 1957)
Przedstawia Basztę Łabędź i Wyspę Spichrzów w Gdańsku.
Tytuł nadany przez katalogującego według treści kompozycji.
Miejsce powstania według działalności autorki.
W prawym dolnym rogu kompozycji pędzlem data i podpis autorki: M. Zabłocka.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Baszta Łabędź (Gdańsk, Polska).; Spichrze -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- w sztuce