[Afisz. Incipit:] We wtorek, dnia 29 lutego 1950 ... Edwin Jędrkiewicz mówi ... - Związek Literatów Polskich (1949-1983). Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o spotkaniu w Teatrz Miejskiem w Gdańsku.
Keywords: Jędrkiewicz, Edwin -- (1889-1971).; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie intelektualne