[Afisz. Incipit] Polska Partia Socjalistyczna urządza ... uroczystą akademię ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o akademii w kinie "Światowid", 24.11.1946 r.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.