[Afisz teatralny] Eugeniusz Szwarc - Czerwony Kapturek : Bajka w pięciu obrazach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o premierze w październiku 1960 r. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Jerzy Jeleński.