Kobiece - lokalne - obywatelskie : postawy Ślązaczek wobec aktywności społecznej na przykładzie mieszkanek Rybnika / Jolanta Klimczak-Ziółek, Agata Zygmunt. - Klimczak-Ziółek, Jolanta
Słowa kluczowe: postawy Ślązaczek, aktywność społeczna, Rybnik.