[Afisz. Incipit] Komenda Powiatowa Milicji Obywatelskiej w Tczewie urządza ... uroczyste poświęcenie sztandaru ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości 16.03.1947 oraz informacją o przedstawieniu amatorskim p.t. Basia w auli Gimnazjum w Tczewie przy ul. Stalina.