[Afisz. Incipit] Komenda Powiatowa Milicji Obywatelskiej w Tczewie urządza ... uroczyste poświęcenie sztandaru ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości 16.03.1947 oraz informacją o przedstawieniu amatorskim p.t. Basia w auli Gimnazjum w Tczewie przy ul. Stalina.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.