[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski w Słupsku zawiadamia ... / Leopold Przewoźniczek. - Przewoźniczek, Leopold ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący użytkowników ogrodów działkowych o obowiązku zawarcia umowy dzierżawnej z Zarządem Miejskim w Słupsku w terminie od 1 października do 15 grudnia 1946 r.