[Afisz teatralny] Irena Jurgielewiczowa - Kłopot z mężczyznami : Komedia w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o premierze 29.07.1955 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Plac Grunwaldzki 1. Reżyseria: Stanisław Milski, scenografia: Marian Kołodziej.