Reportaż z pop-festiwalu - Tibor Déry / Bogusławski. - Bogusławski, Tomasz (1958- ). ([wydawca nieznany], 1983)
Plakat przedstawienia. Na wyobrazeniu puszka po coca-coli jako śmietnik. Plakat w odcieniach szarości. Tytuł i autor sztuki w kolorze czerwonym.