Adam Stalony-Dobrzański Artysta Malarz / W.Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1942)
W owalu monogram ASD niżej paleta i pędzel, wokoło w obramowaniu napis: Adam Stalony-Dobrzański Artysta Malarz, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.