[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Pruszczu Gdańskim ... w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.