[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Pruszczu Gdańskim ... w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic obwodów głosowania.
Keywords: Pruszcz Gdański (Polska ; region) -- 20 w; Pruszcz Gdański (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pruszcz Gdański ; okolice); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne