Ex Libris Dilme Rand / E. Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1961)
Profilowy portret kobiety w lekarskim fartuchu. Z boku napis: Ex Libris Dilme Rand. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.