Antoni Liedtke, Saga pelplińskiej Biblii Gutenberga, Kuria Biskupia, Pelplin 1981, s. 105, nlb. 2 / Zbigniew Nowak. - Nowak, Zbigniew (1927-2015) ([Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Saga pelplińskiej Biblii Gutenberga / Antoni Liedtke. Pelplin, 1981.