Antoni Liedtke, Saga pelplińskiej Biblii Gutenberga, Kuria Biskupia, Pelplin 1981, s. 105, nlb. 2 - Nowak, Zbigniew (1927-2015).; Liedtke, Antoni (1904-1994).; Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych ([Gdańsk] : [Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Saga pelplińskiej Biblii Gutenberga / Antoni Liedtke. Pelplin, 1981.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Nadbitka: Rocznik Gdański, t. XLIII, 1983, z. 1.
Keywords: Biblia Gutenberga; Książki -- recenzje