Getto w Krakowie 1941-1943 Jewish Ghetto in Kraków 1941-1943 / Katarzyna Zimmerer. - Zimmerer, Katarzyna (1961- ). (Muzeum Historyczne Miasta Krakowa, 2010)
Prezentacja jest poświęcona historii krakowskiego getta. Jest częścią wystawy stałej Kraków-czas okupacji 1939-1945.