Hochzeits-Kladderadatsch : humoristisches Familienblatt zur Hochzeitsfeier des Fräulein Apollonia v. Poblocki mit Herrn Alex Byczkowski. (Danzig : [s.n.], 1920)
Gazetka weselna z okazji ślubu Apollonii Poblocki i Alex Byczkowski.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- obyczaje i zwyczaje -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne