Organizacje pozarządowe działające na terenie związku gmin turystycznych Pogórza Dynowskiego i ich rola w ochronie dziedzictwa kulturowego i przyrodniczego = Non-governmental organizations working in the municipalities that belong to the association of tourism municipalities of the dynowskie foothills and their part in the preservation of cultural and natural heritage / Małgorzata Skulimowska, Marcin Warchoła. - Skulimowska-Rzeźwicka, Małgorzata
Zakres i treść: organizacje pozarządowe, dziedzictwo kulturowe i przyrodnicze.