Ex Libris Stefana Czarnowskiego / [Konstanty Brandel]. - Brandel, Konstanty (1880-1970) ([wydawca nieznany], 1922)
Biegnący Hermes, a za nim Satyr, napis z lewej strony: Ex Libris, z prawej: Stefana Czarnowskiego.