[Afisz teatralny. Incipit:] Krasnoludki idą w świat fantastyczne widowisko w 4 odsłonach wg Marii Konopnickiej / Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 17.10.1948 r. Opracowanie plastyczne: Olga i Ewa Totwen, opracowanie sceniczne i reżyseria: Halina Hohendlinger.