Danzig - Langermarkt, Rathaus u. Marienkirche - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G.m.b.H., 1905)
Przedstawia północną zabudowę Długiego Targu, w głębi Ratusz Głównego Miasta i wieża kościoła Mariackiego, ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia, ręcznie kolorowana.