Ex Libris Józefa Ondrusza - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Ondrusz, Józef (1918-1996). ([S.l.], 1966)
Przedstawia wirujące ptaki, w półkolu napis: Ex Libris Józefa Ondrusza. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.