Briefmarken-Preisliste V. 22 - Rudolf Gamper Import-Export (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1922)
Karta pocztowa z ofertą sklepu.
Keywords: Filatelistyka -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Filatelistyka; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Polska; Druki ulotne -- 1900-1945.