[Afisz. Incipit] Zawody o mistrzostwo I-szej Ligi CWKS Warszawa Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach, które miały miejsce 13.02.1955 r. w hali sportowej w Gdańsku-Wrzeszczu, ul. Słowackiego.