Danzig Tor und Beischlag, Jopengasse. - Dr. Trenkler & Co. (Danzig : Dr. Trenkler Co., 1908)
Przedstawia przedproże kamienicy nr 1 przy ul. Piwnej w Gdańsku.
Data wg nr serii na awersie: Dzg. 162, 08 66903.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe