Carolus Groddeck Civitatis Gedanensis Prae Consul Senior Proto Scholarcha Insulae Stublaviensis Administrator / Matth. Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1769)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 Karola Groddecka.