Gdańsk : Domy nad Radunią przy Małym Młynie - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1975)
Przedstawia okolicę Małego Młyna, widok ze Skweru Heweliusza w stronę ulicy Rajskiej, 1975 r.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ulica Rajska (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk