Mecz piłki nożnej o mistrz. kl. "B" pomiędzy drużynami M.K.S. "Sopot" - K.S. "Mir". (Gdynia : [s.n., 1946)
Afisz inform. o meczu, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni 1 grudnia 1946 lub 1947 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty