Wiec antywojenny na Długim Targu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia wiec antywojeny na Długim Targu w Gdańsku 1 września 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Manifestacje -- 20 w. -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk