Francuski muzyczny symbolizm stylu późnego : L'esprit français w obrazie dworskiej sztuki XV-wiecznej Burgundii i sztuk elit końca XIX wieku - Szulakowska-Kulawik, Jolanta (1952- ). (2016)
Streszczenie angielskie i francuskie.
Keywords: Muzyka -- Francja -- 15 w. -- historia i krytyka; Muzyka -- Francja -- 19 w. -- historia i krytyka