Husarenabend : anläßlich des 100-jährigen Garnisonjubiläums der Leibhusaren in Danzig. (s.n.], 1918)
Program uroczystości, która odbywała się w Gdańsku w Sporthalle (dziś Opera Bałtycka) 15 maja 1918 r.