Przodujący robotnicy zakładów produkcyjnych Wybrzeża na spotkaniu z egzekutywą KW PZPR w Gdańsku z okazji XXX PRL / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1974)
Przedstawia robotników zakładów produkcyjnych Wybrzeża na spotkaniu z egzekutywą Komitetu Wojewódzkiego PZPR w Gdańsku z okazji XXX PRL, 1974 r.