[Afisz. Incipit] Święto Morza! Sobota, 27.VII ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o trzech zabawach w Słupsku: w Colosseum, w Hotelu Centralnym i w restauracji Bałtyk, oraz o zabawie w Ustce w reastauracji Czarodziejka, organizowanych przez Ligę Morską 27-28.07.1946 r.