[Afisz. Incipit] Święto Morza! Sobota, 27.VII ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o trzech zabawach w Słupsku: w Colosseum, w Hotelu Centralnym i w restauracji Bałtyk, oraz o zabawie w Ustce w reastauracji Czarodziejka, organizowanych przez Ligę Morską 27-28.07.1946 r.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.