[Afisz. Incipit:] Czechosłowacki Lunapark zaprasza na atrakcyjne imprezy ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wesołym miasteczku, które gościło w w Gdyni przy ul. Redłowskiej od 19 sierpnia do 1 września 1967 r.