[Afisz. Incipit:] Czechosłowacki Lunapark zaprasza na atrakcyjne imprezy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wesołym miasteczku, które gościło w w Gdyni przy ul. Redłowskiej od 19 sierpnia do 1 września 1967 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Parki rozrywki; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz