Znaczenie mediów społecznościowych w marketingu relacji na tle innych kanałów komunikacji z klientem / Agnieszka Chwiałkowska. - Chwiałkowska, Agnieszka (nauki ekonomiczne)
Media społecznościowe a tradycyjne kanały komunikacji marketingowej; metoda badania; wyniki badania.