Znaczenie mediów społecznościowych w marketingu relacji na tle innych kanałów komunikacji z klientem - Chwiałkowska, Agnieszka (nauki ekonomiczne). (2014)
Media społecznościowe a tradycyjne kanały komunikacji marketingowej; metoda badania; wyniki badania.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronie 126-127.