[Plac Heweliusza w Gdańsku] / [Fotografia Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia Plac Jana Heweliusza w Gdańsku, widok z ulicy Rajskiej w kierunku Ratusza Staromiejskiego, ok. 1992 r.