[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Z uwagi na to, że gmina m. Gdyni ... / Prezydent Miasta Gdyni. (Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz informujący o obowiązku utrzymywania czystości na ulicach i placach publicznych.