Gdańsk rajd Warszawa-Monte Carlo : Sobiesław Zasada / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1962)
Przedstawia Sobiesława Zasadę ubierającego buty na Długim Targu tuż przed wyruszeniem na rajd Warszawa-Monte Carlo, 1962 rok.