Gdańsk rajd Warszawa-Monte Carlo : Sobiesław Zasada - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1962)
Przedstawia Sobiesława Zasadę ubierającego buty na Długim Targu tuż przed wyruszeniem na rajd Warszawa-Monte Carlo, 1962 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Zasada, Sobiesław -- (1930- ); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ulica Długi Targ (Gdańsk); Rajdy samochodowe; Śródmieście (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (woj. pomorskie)