Gdańsk : ulica Elżbietańska, dawny szpital / fotografia Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia budynek dawnego szpitala przy ulicy Elżbietańskiej w Gdańsku, obecnie klasztor oo. Pallotynów, około 1970 roku.