[Afisz. Incipit] Faust opera liryczna Charles Gounoda / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie muzyki operowej w Operze Leśnej w Sopocie 16.07.1955 r.