[Afisz. Incipit] Faust opera liryczna Charles Gounoda - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie muzyki operowej w Operze Leśnej w Sopocie 16.07.1955 r.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.