[Przysięga w Kaszubskiej Brygadzie Wojsk Ochrony Pogranicza] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia żołnierzy nowego rocznika Kaszubskiej Brygady Wojsk Ochrony Pogranicza składających przysięgę, 1979 r.