Ex Collectione W. E. Warszawa Gdynia 1920-1955 / [Bogusław Brandt]. - Brandt, Bogusław (1909-1983) (1958)
Przedstawia w owalnej tarczy herb Poraj (róża), u góry na wstążce napis: Ex Collectione, inicjały W. E. po bokach tarczy, u dołu róże i na wstędze napis: Warszawa Gdynia 1920-1955.