W myślach i sercach oprac. Lena Bojanowska ; red. Jolanta Hajdasz. - Bojanowska, Lena (Drukarnia i Księgarnia Św. Wojciecha : TVP3 Poznań, 2006)
Fragmenty programów zarejestrowanych między 1-9 kwietnia 2005 w Poznaniu, Bydgoszczy, Gnieźnie, Licheniu, Koninie i innych miejscowościach Wielkopolski i województwa kujawsko-pomorskiego przez TVP S.A. Oddział w Poznaniu i TVP S.A. Oddział w Bydgoszczy w 2005 r.